Estudi de disseny gràfic i web | Oh my graphic design
15346
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15346,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Estratègia, Creativitat i Disseny.

Especialitzats en Disseny d’Identitats Corporatives per empreses i emprenedors.

Oh my graphic design

Oy my graphic design és un estudi de Disseny Gràfic i Web amb passió pel Disseny Corporatiu, fundat a Olot.
Ens apassiona les marques i el que transmeten, com una bona estructura i selecció d’elements diu el que l’empresa fa i els seus valors. I així és com nosaltres treballem.

Disseny amb significat i passió.
Farem que t’encanti la teva marca tant com ens encantarà a nosaltres dissenyar-la.

Els nostres objectius

Et volem ajudar a tenir una imatge que vagi de la mà amb el teu producte o servei i amb la teva filosofia i valors, per fer-te connectar amb els teus clients i que gaudeixis més amb el que fas. Creem vincles entre empreses i disseny.
Cada projecte i empresa és únic, des de clients amb nous projectes que volen trobar el seu estil, fins empreses amb anys d’experiència que volen reconnectar amb la seva imatge.
I és per això, que adaptem la nostra metodologia al teu projecte per aconseguir complir els teus objectius i expectatives.

Els nostres serveis

Estratègia de Marca

Una bona estratègia de marca comença amb la seva investigació i percepció i, si no n’hi ha, analitzant en què voldria convertir-se i transmetre. Un cop estudiada la seva competència, definirem en què es diferencien i en el fet que ressalta sobre la resta per poder així, crear una estratègia que englobarà el disseny i les accions a dur a terme per complir els seus objectius.

En el cas que no hi hagi definit el naming, trobarem el més adient i el que transmeti l’essència de l’empresa a partir de l’anàlisi de la competència per trobar la seva diferenciació + la investigació de la marca.

Identitat de Marca

Un cop trobat el punt de partida, Investigació + Definició + Estratègia, dissenyarem un sistema visual que englobarà la imatge gràfica de la marca i tots els suports i recursos necessaris estudiats a l’estratègia, per aconseguir complir els objectius establerts.

Experiència de Marca

Tenim en compte i treballem tots aquells àmbits que poden ajudar a la marca a tenir un valor diferencial i que pugui ajudar a l’usuari a tenir una millor experiència amb la marca.
Valorem suports impresos, web responsive i aplicacions, packaging i espais físics.

Algunes de les empreses i entitats que han confiat en nosaltres.