Identitat Corporativa Filtext98 Cooperativa | Oh my graphic design
15896
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15896,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Filtext98 Cooperativa

Sobre ells

Filtext 98 és una cooperativa encarregada d’embalar, manipular i verificar.

El seu “producte” és l’equip que conforma Filtext 98.

El seu equip s’entrega per tirar endavant tot aquell encàrrec que tinguin essent complidors amb els terminis i més ràpids que els seus competidors.

Identitat

Ens hem centrat en els dos aspectes que caracteritza Filtext 98.

La primera, la seva metodologia en el treball que inclou la rapidesa, l’entrega i la puntualitat. I això ho hem unit amb el que es dediquen, la verificació i manipulació de productes, fent que quan els encàrrecs surten de Filtext 98 estiguin en perfecte estat i condició.

Per tal d’unir aquests dos factors utilitzarem el “tick“. Símbol que a més a més fa destacar la qualitat dels seus serveis.

 

El segon aspecte és l’ànima i la base de Filtext 98: Les persones i el gran equip que formen. Entregats i treballadors. Per tal de representar-ho s’ha donat protagonisme al punt de la “i” per tal de crear i incloure a la imatge una persona.

La tipografia està espaiada per representar la quantitat de serveis que Filtext 98 abasta i, com a base pel disseny s’ha utilitzat una tipografia amb acabats rodons per tal de donar un caràcter més proper i més humà.

Els colors utilitzats són un blau que ajuda a reforçar aquesta seguretat, i confiança que els hi tenen els clients.

Els defineix la rapidesa, el seu tracte proper i humà, que compleixen i que són funcionals.