Identitat Corporativa i Web Volcànic Room Escape | Oh my graphic design
15920
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15920,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Volcànic Room Escape

Sobre ells

Des del primer moment que vam conèixer en Víctor i la Isabel vam veure que eren uns amants dels Rooms Escape i que estaven posant tota l’energia, ganes i recursos en fer real aquest projecte.

El seu Room Escape té una temàtica encara mai vista.

Centrada en la ciutat d’Olot, se situa a un taller de restauració on tenen encàrrecs de gran importància per a la ciutat.

L’aventura comença quan els volcans erupcionen de nou deixant la ciutat entre el caos. Per culpa dels terratrèmols els treballadors del taller queden atrapats sense possibilitat de sortir-ne.

I aquí és on entren al joc els espectadors. Els quals hauran de buscar pistes i resoldre enigmes i misteris per tal de rescatar-los.

Estratègia

Des de l’inici ens vam adonar que la imatge havia de representar el que l’usuari es trobaria a l’interior. En un ambient tens però allunyat d’una estètica tètrica i de terror. On per culpa dels terratrèmols els llums d’emergència estiguin activats i tinguin el seu pampallugueig característic al voltant d’una llum tènue.

Seguint aquestes premisses vam optar per combinar fotografies en blanc i negre sobre posades amb un “flaix” de llum de color groc florescent.

Aquesta taca de color és en forma triangular fent referencia a la forma primària d’una muntanya. Amb la utilització de negre, blanc i groc juntament amb les fotografies, és la base de tots els suports que es dissenyaran a continuació.

Identitat

Per trobar la imatge que tindrà el Room Escape, hem unit dos conceptes: L’actitud i l’experiència.

L’actitud en referència als seus propietaris, amants d’aquesta activitat i els quals han preparat les proves a consciència, amb gran esforç i optimitzant els detalls per fer que els usuaris surtin del seu Room Escape pensant que no trobaran el que acaben de viure enlloc més.

I l’experiència en referencia la tensió, el misteri i tot el que viuran a l’interior de Volcànic Room Escape.

La unió d’aquests dos conceptes crea una imatge amb línies rectes i arrodonides de “Volcànic”, amb una imatge despreocupada, amb moviment i gastada del “Room Escape”.

Per acabar de representar en la seva totalitat el que representa el Volcànic Room Escape, s’ha incorporat, de manera senzilla, la imatge d’un volcà en erupció representant quin és el detonant d’aquesta experiència.

Pàgina web | volcanicroomescape.com